ångest!

Åååh, är så trött! fick ju sommarlov i typ onsdags, o har typ bara chillat me kompisar (Elin,emma,pelin o nåra fler). Idag började jag jobba fuck oxå!!
Pallar inte, kom dit imorse o visste knappt vart det låg, jag gjorde typ ingenting o fröknarna e största bitcharna som kollar snett o så! Asså låter lite töntigt men faktiskt så var jag nära på att hoppa framför tåget eller ngt så mkt led jag!!!!! Usch...
Har fan största ångesten, har bara jobbat en dag o vill redan ta livet av mig, och det e fan 3 fucking veckor kvar, hur fan ska jag paaaaaaaalla ?!

Jaja , får ju typ 5500 kr som jag kan ha till grekland resan eller vart vi nu ska :D !!!!
Hihi älskar glow in the dark med Chris brown! baaaby..
Men ska snart sova haha e helt död somna hemma hos elin idag efter jag kommit från jobbet, bläää går helre i skolan fan !!! MEN CYA !

godmorgon!!!!!

Godmorgoooooon :) Lyssnar på drake heheh och lite tyga. Nu idag är det sista dagen och imorn avslutning sen sommarlov!! Fan va skönt. Så idag ska vi ner till rudan och typ grilla och leka eller nåt sånt, lite onödigt att komma men yeye. Sen ska väl elin komma till handen också!! och på onsdagkväll blir de rudan me pelin o några till tror jag och bara chilla :).. Nu ska jag sminka mig lite hehe, cya later !!!!!



Hoome

Länge sen jag skrev men har varit busy. Sitter hemma och ska snart ut men elin svarar inte på sms så får vänta på att hon smsar -,- .. Aja orkar inte skriva mke bara nånting lixom.
Hostar som fan :/
Nu ska jag lyssna på musik o vänta på elin!

Tjohooo

Godmorgon :) Börjar 10 idag :D skööönt.. Har inte skrivit på ett tag men jag har glömt (: Men har väl inte gjort ngt speciellt senaste dagarna, bara lite knas med lite PEOPLE men i don't give a fuck!
Jaja idag har vi väl typ bara datakunskap haha så jävla onödigt men aja. Jag och Sara har iallafall fått en ny kompis som heter Simon. Hahahah!
Aja nu ska jag sminka mig och fixa håret lite och fortsätta lyssna muzzzzik!
Cya (:

RSS 2.0