Vill ha värme!

VAFAN JAG HADE SKRIVIT ETT HELT FUCKING INLÄGG SEN FÖRSVANN SKITEN!!!!:@
Jag har kollat på 2012 för ett tag sen, den e fan fett tung!:) O läskig började gråta till den, tänk om det dära händer irl me oss 2012!? fett me läskigt ju faktiskt.. Och jag hoppas jag hinner med min rymd resa också! Viktigt! Har duschat nyss och målat mina naglar o sådära. Snart ska jag sova men först måste jag äta o dricka lite hehe. Imorn bitti måste jag gå upp vid 10, tidigt för att jag och Elin ska till öb:D älskar öb det är så kul o vara där och man vill bara köpa allt! :) hihi längtar... AAAAAAja pallar inte nu ska jag göra det jag skulle sen sleepish så puss på er o peeace.
Btw, är fett me trött på vintern, vill ha sommar igen!!


I miss Summer! <3<3<3

mysig låt jag brukar lyssna på! :)


Chris baby!

Heeeeej.. Hemma kom för ett tag sen hem. Jag åkte till farsta när jag vaknade o mötte upp elle. Vi åkte till söder o hon skulle köpa ny lur men gubben i affären va retard o mobil hon ville ha fanns ej tyvär. Så vi kolla runt lite där i affärer sen åkte vi heem :) heheh kul. Nu ska jag bara va hemma! niice. Hungrig som faan är jag! Ska äta sen kolla på movieee :) Ajaa skriver later hater!


Låten e tuung med min babyy Breezy! <3


Goodnight haaaaaterz

Klockan e mket nu o jag ska gå upp tidigt imorn så de dags o sova tror jag !! Som ni ser har jag ändrat lite på bloggen, headern o lite sånt. Tyckte det var lite för grått innan!=) Aaya längtar till jag åker till rymden. Va kul! Hihih.. Och snart äre nyår! Hehe är på bra humör nu hihi.. Funderar på att ta nått att äta innan jag går o sover. Ska iaf kolla på lejonkungen oxå har tittat på den typ 7 ggr på en vecka men den e såå braa!! O sorglig när han pappan dör :( Aya är fett med trött nu vet typ inte vad jag skriver hahahah.. huuuungrig =) Lysnar fortfarande på T.I hihi love him and his songzzzzz. Åååh vill fixa mina naglar... Fast orkar inte det nu.. Ska iaf fixa skitsnygga imorn tror jag. Och har ränsat mina smycken lite o hitta massa gamla fina örhängen o halsband o sånt, kuul=) hahahah aya godnatt fuckerzzz!


Här e lite olika, gamla, sköna låtar ! =)


Tempted 2 touch

Sitter o äter nudlar, as usual. Haha aaalltid! Men det är gott o går fort o göra så..:) Var som sagt med Sarre idag. Vid typ 12 så åkte vi till handen o gick till öb. Fan vad jag älskar öb allt e så billigt! Köpte 2 ansiktsmasker, sen en grej mot torra fötter typ, behöver det eftersom mina fötter e lite cp. Köpte chips o xray där oxå haha tjockis jag e, som alltid. Sen tog vi bussen till farsta. Och kolla runt lite, man hittar fortfarande nästan ingenting. Köpte en tröja bara men den var inte ens på rean -,- fett irri. Mhmm sen åkte vi tbx mot vh, Sarre drog hem o jag gick vidare till elin där vi åt lite o elin badade o sådär.. Sen va vi ute en stund o softa sen gick jag hem:)
Sitter o spelar fly girl haha e besatt! Det är fett kul! Man e typ på disko o så ska man hoppa på äckliga peddogubbar o ta deras drinkar. hahaha=)
Imorn ska jag följa med elin till handen, farsta o stan. Kill me plz haha börjar tröttna på o gå i affärer allså.. Jaja what 2 do. Drogar iaf fortfarande T.I's nya skiva fan va den e tung.. Peace fuckers


Rupee & Daddy Yankee


Space

Har inte gjort så mke sen jag kom hem, typ ätit godis o tvättat lite. Ska snart göra nudlar, hela dan varje dag haha.. Min favorit. Imorn ska jag till farsta igen, med Sarre(Sara). Ska kolla lite till på rean även om man inte hittar särskilt mke i dessa keffa affärer! Aya får väl kolla lite till. Nu innan nyår har jag bestämt mig för att bara softa o vila o inte göra så mket.. Sen på nyår då jävlar! Mitt nyårslöfte är att inte slösa bort pengar så fort. Det kanske inte e så betydelsefullt grej men kommer inte på nått annat haha!
Btw, läste lite om rymden, och 2012 så kommer det finnas ett rymdhotell. Och det kostar 10 miljoner/natt. Jag har redan reserverat en plats där till mig!! Så ska börja spara 10 miljoner.. Läste också att det finns liv i rymden, att experter är 100 procent säkra på det! cooooolt ju.. hihi längtar till 2012, tänk att jag ska till rymden, de inte alla som har vart där! ;) hihi !!! :D Pööözzz på eer!

Fan i vanliga fall hatar jag T.I, eller vissa låtar e bra, men iaf hans nya skiva No Mercy, e Fett Tung! Den är skit bra har lyssnat på dom flesta låtarna nu o faktiskt gillar jag nästan alla!!! :)


Gillar dom här mest, de mina favoriter.. Från hans nya skiva iallafall, sen gillar jag Whatever u Like oxå!


No mercy

Kom precis hem, :) denna rea e fett keff!! Allt e slut, finns bara typ str 40 eller 42, jag kan fan inte ha de..
Igår åkte jag, elin, hennes pappa och Alex till kungens kurva. Kollade runt lite sådära hittade inget, åkte tillbaka vid 5-tiden, då mötte jag upp pelin o vi drog till farsta då... Vi hade typ 2 timmar på oss innan affärerna stängde,,o vi hann bara in i hm för pelin va där i 2 TIMMAR!! Hon fucking dödar mig. Jag kan inte vara i en affär längre en typ 1 halvtimme eller så.. aaaja kl 7 drog vi äääntligen till donken så jag fick äta lite.. Sen tog vi bussen till handen, sen solade jag o efter de mötte upp elin iigen, vi va ute en stund sen tagga vi hem till henne o sov.. Jag var ute i 12 timmar igår!! herremingååd..
Imorse åkte jag och elin till stan o skulle kolla efter lite nyårskläder!:) Hittade först ingenting men efter ett tag hittade jag nått billigt skit från bikbok som jag köpte..
Jag o elin har iaf våran nyår planerad ordentligt nu o allt e fixat:)
Har solat 3 ggr nu på 3 dagar, i 15 min varje gång, så börjar få lite färg oxå:)
Hihih nu ska jag njuta av att vara hemmao softa, skönt o ta de lite lugnt!:)




like this song..:)


HoooldYaaa

Tjuuez.. Sminkar mig lite, ska tagga hem till Pelin. Vi ska bara dricka lite te o äta solrosfrön:D
hehhehe har fixat om mina naglar en en gång oxå.. -.- Aaaja..
höörs




G00dNight

Äter 2 mackor o dricker julmust, yummiee
E fett med trött, så ska lägga mig i sängen o kolla på lejonkungen.


Peace & Love


:)

Shueesz! Lyssnar på ken ring o målar mina naglar för typ 10onde ggn idag!!:O
Jaja, jag o pappa kolla på mrs and mr smith, eller hur de stavas...
Den e tung, o brad pitt e sååå snyyygg, hottie:)
Aja ska snart soova=)

Nails

Mmmmh skönt o bara va hemma, kollar på harry potter på tv o dricker feeett med god cappuchio...:)
Har målat mina beautyful naaails oxå!!! För gjorde jag dom rosa.. sen tänkte jag det blev lite tråkigt.. så gjorde typ blåa ränder över sådär de blev lite coolt faktiskt!!!! får se hur länge jag har så innan jag gör om igen hehe..




Haha de va typ en timme sen jag skrv detta inlägg... Ska kolla på film me pappa nu!=)
Btw min mensverk DÖDAR mig!!!:'(

Juust chill!

Gooomorron!:) Vaknade precis o nu pumpar musik! Idag ska jag inte gå utanför dörren!!
Ska vara hemma heeela dan o typ inte göra nånting, faan va skönt!!
De e så fucking kallt ute nu oxå, typ -20, fööör kallt!!
De kommer typ bli istid här snart o så kommer jorden gå under..:/ hoppas ej!
Ska äta frukost nu sen bada:)!
Peace&Love


Hej!!!

Hehe kollar lite kläder på internet, har tråkigt!!
Målat naglarna men det blev helt failat o pallar inte ta bort heller.. hmm.
Ajaaa, ska göra lite kaffe sen äta nått o sen kolla på nån film i think!!!
Har snackat i lur med Elin oxå! Hon e i linköping eller var de nu va...
Längtar till nyår..
Hejdå!!!!


Devil

Shululu! Kollade nyss på film med pappa, devil. Den va tung faktiskt! Den går fortfarande på bio oxå, handlar om 5 personer(dom känner inte varann...) som ska åka hiss i ett kontorhus. Hissar stannar o sen börjar det typ hända saker. Ljuset stängs av o folk dör typ en efter en... Den var ganska läskig faktiskt hehe e lite rädd nu.
Ajaa, ska måla mina naglar nu o kolla på tv o va inne lite i fb!
Kanske skriver sen igen, peace!



:D

Har fått lite paket av pappa nu, det är ju bara han o jag hemma, skönt:)!
Fick i allafall nya koss(:D), 1200 kr, massa naglack, o massa småsaker tillexempel hudkrämer, smink, deo... o sånt:) Har iaf äntligen nya kosshörlurar så jag slipper gå med skithörlurar utan nån bas.. Mina förra koss gick ju sönder, haha. Men dom nya nu är mke finare hehe =)
Jaaaa de va ju kul.. Ska äta frukost nu har inte gjort de än =) Puss o kram!


T.I ft. Chris Brown<3


Merry Xmaas!:)

Godjuuuul!:)
Vaknade nyss o ska snart gå o duscha! Sen ska jag äta frukost hehehe..



Milkshaake!


oooooold haha !


Down On Me

tjaaaaaa. Kom hem för ett tag sen. Har softat med elin o pelin dom senaste dagarna!
Har käkat nudlar nu iallafall.. Ikväll blir det softa hemma bara, mysigt!
Imorn äree jul då:) Och det e sååå skönt med jullov allså! Skolan is killing meee...
Jaja nu ska jag kolla på tv eller nått. byeee:)


Without U

Bombare jag e! haha 3 inlägg samtidigt typ:P
Vill bara säga att jag älskar denna låt!!



Roliga jag!


HEHEHE


Summerjam


Summerfeeeeelings assåå!
Ajaa kom hem nyss sitter o äter nudlar men dom va ej så goda hm.. Ska snart dra utt en stund o meetish elin en stund :) och på onsdag e de LOV! fuuuck va skönt alssåå tiden går så fort. soft att va ledig i 3 veckor iallafall. Men längtar till summer för denna kyla är 2 much 4 me! Denna låt får mig på bra humör iallafall, Töööngish


Arab Money

Börjar bli trött nu! Ska väl slaggish snart för måste upp typ senast 12 imorn -,- suuuck!
Fixar mina naglar lite nu hihi :) O så har jag tvättat ikv oxå! =) duktiga jag...
Kollar på panic room på tv så ska lägga mig i sängen o fortsätta kolla där!!!:)


hihi roliga jag...


braatz

Shuululu=) Softish me Drake O Rihanna bara!
Drog ut på en promenad med Sarre(sara) runt 8, vi var ute o snacka lite bara i en timme eller nått.. sen annars har jag bara vart hemma o kollat på bratz:) I like it :)
Aaaja håller på o försöka ladda ner tibia men d går ej så jävla bra :(
yeye seeees sen ! <3

.

Kom hem för en stund sen, har varit hos elin sen igår morse.. blev lite knas igår men.. Aja ikväll händer ingentning, ska bara va hemma för en gång skull, fett skööööönt! kolla på film o softish bara, men nu ska jag äta, byyye!

ccchilloowski

Shooozan i trooosan :) Soooft dag idag, drog ju som sagt till handen C o mötte upp elin o emma, prata lite sådära. Efter ett tag Pelin kom oxå!! Sen drog elin o emma. Pelin o jag chilla runt lite sen drog vi till ungdomsgården o dansade lite o kaosade lite som alltid hahha..
Saaaaaaknar gamla tiden när man var ung o galen.. nu e allt tråkigt, känner mig som en gammal kerring på typ 80 haha..
Får se till o hitta på nått kul snart innan jag ruttnar alltsååå!!!
Kom iaf hem vid 11, då åt jag nudlar o spelade Marijuanaland, Crime city och Night club City:) I liikeee iiit...

Tröttooowskiii, time 2 sleep tror jag , vet ej om det blir skola imorn men tror ej jag kommer orka haha, slö som alltid, orkar inte göra ett piss nu för tiden.. Yeye hater seeya later!


Lil wayne alltiid tung!!


Whooo's that chiiick

Godmorgon:) Sitter o dricker te o lyssnar på Rihanna.
Har varit vaken sen 1 iallaflall..Har dushat o håller på o fixar mig nu.
Ska dra till handen o träffa emma en stund, det var ett tag sen.
Vi ska snacka o sådär lite bara:) Efter de ska jag o Pelin hitta på nått.. Galna som alltid haha :)<3
Vet inte mke mer vad som händer dåårå. Bara chilla I guess..


skitskön låt!:D


Deuces




Hahah har suttit o spelat skitlänge nu hahaha o mina ögon blir typ cp när jag sitter vid datan för länge så ser typ helt suddigt xd ..
Älskar låten Deuces iaf. Har gillat den skitlänge o har fortfarande inte tröttnat på den, med mina babyys Chris & Tyga oxå, alltid lika tunga!
Är fucking beroende av musik faktiskt :O lyssnar på musik hela tiden!!!
Jahaaja... va ska jag göra nu då... kanske kolla på film o äta lite(hungrig som vanligt)..
Ska iaf inte sova en :) Facebook har blivit så jävla tråkigt men ändå så e man inne 24 7 , undra varför...


YEYEYEE


shullululu

Tröttissshh. Kom hem för ett tag sen. Jag o Elin drog iaf till Lakeside (ungdomsgård). Softade där med musik o så. Elin fick lite psykbryt hahaha..
Annars har jag inte gjort ett skit. Vettefan om jag pallar gå till skolan imorn asså. Mina betyg e heeelt keffa! O jag pallar inte ens kämpa skolan längre.

Uuusch allt e så jävla tråkigt nu för tiden. Funderar på o dra till mammas lägenhet imorgon o sova där ett par dar helt själv, skulle vara skönt faktiskt. Men jag är så jävla slö o seg så de kommer säkert inte bli av =P...

Nu ska jag duscha o sen kolla på nån film tror jag.:)! Bye bitcheeeees


Still I rise

Hemma idag, palla inte gå till skolan. Lyssnar på Nicki Minaj nu, tuuungast.
Vet ej vad som händer idag. Säkert träffa Elin sen när hon slutar, nu ska jag bara va hemma och dricka kaffe o softishh.
Inget mer o säga nu så, cya later hater!


.


Whip My Hair!





Softish hemma bara, de är lucia idag. Och måndag... Trött som fan
Försov mig ju ofc imorse, inget ovanligt alltså. Softa i köket i skolan o åt som fan haha i'ma fatso!
Ska väl dra om en stund ut me elin o snacka lite. Fan vad jag e trött alltså. Skoltrött, trött på människorna runt omkring, trött på allt typ. Men livet är som det är, man får stå ut helt enkelt.. Musik kan iallafall få en på myyycket bättre humör! soooooooft..


Dirty Situation

shuzzz , har inte skrivit på vet inte hur länge men kände för att skriva nu iallafal. Köpte ny skor idag, converse, dom kostade 800 men de va 30% rea så 560 kr, ganska billigt=).
Fick brev från skolan idag åxå, har tydligen 70% frånvaro, trodde inte jag hade så mke haha.
Saker har inte gått så bra senaste tiden så det har oxå att göra med att de går dåligt i skolan, men de börjar gå uppåt allt nu tror jag!:)
Btw, vinter ute nu fan, fuck denna kyla asså, I want summer back! Fast vad det än är för väder så blir det alltid att man klagar haha.
Softar med akon o mohombi's nya låt , den e tung asså!
Aya klockan börjar bli mke, är ganska trött nu haha ska väl börja gå o sova snart.. o kolla på nån film kanske.


RSS 2.0